Politika privatnosti

Politika privatnosti

Ova politika privatnosti odnosi se na [https://ellie-kayak-pula.com/](https://ellie-kayak-pula.com/) (u daljem tekstu: „Sajt“), vlasništvo i upravljanje Ellie Kayak Pula ("mi", "naš" ili "nas"). Ova politika opisuje kako prikupljamo, koristimo i otkrivamo lične informacije posetilaca i korisnika Sajta.

Informacije koje prikupljamo

Možemo prikupiti lične informacije od vas kada posetite naš Sajt, registrujete se za nalog, napravite kupovinu, popunite formular ili na drugi način stupite u interakciju sa našim uslugama. Ove informacije mogu obuhvatiti vaše ime, email adresu, adresu za slanje pošte, broj telefona i informacije o plaćanju. Takođe automatski prikupljamo određene informacije kada posetite naš Sajt, uključujući vašu IP adresu, tip uređaja, tip pretraživača i aktivnosti pregledanja. Ove informacije se koriste u analitičke i marketinške svrhe i ne identifikuju vas lično.

Upotreba informacija

Možemo koristiti vaše lične informacije da:

- Pružimo i održavamo naše usluge, uključujući ispunjavanje vaših porudžbina i odgovaranje na vaše upite i zahteve.
- Komuniciramo s vama u vezi sa vašim nalogom i našim uslugama.
- Šaljemo vam marketinške i promotivne materijale, uz vaš pristanak.
- Unapredimo naš Sajt i usluge, uključujući analiziranje ponašanja i preferencija korisnika i prilagođavanje vašeg iskustva.
- Sprečimo i otkrijemo prevaru i druge nelegalne aktivnosti.
- Ispunimo pravne obaveze i zaštitimo naša prava i prava drugih.

Vaše lične informacije nećemo otkrivati trećim stranama u marketinške svrhe bez vaše saglasnosti.

Kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije za prikupljanje informacija i poboljšanje vašeg pregledanja. Možete onemogućiti kolačiće u svom pretraživaču, ali to može ograničiti vašu sposobnost korišćenja određenih funkcija našeg Sajta.

Linkovi ka trećim stranama

Naš Sajt može sadržavati linkove ka web lokacijama trećih strana. Nismo odgovorni za praksu privatnosti ili sadržaj ovih web lokacija.

Čuvanje podataka

Čuvaćemo vaše lične informacije onoliko dugo koliko je potrebno da ispunimo svrhe navedene u ovoj politici ili koliko zakon nalaže. Kada više ne budemo trebali vaše informacije, sigurno ćemo ih obrisati ili anonimizirati.

Bezbednost informacija

Implementiramo i održavamo odgovarajuće sigurnosne mere da zaštitimo vaše lične informacije od neovlašćenog pristupa, otkrivanja, izmene ili uništenja.

Privatnost dece

Naše usluge nisu usmerene ka osobama mlađim od 13 godina. Ne prikupljamo namerno lične informacije od osoba mlađih od 13 godina bez saglasnosti roditelja. Ako saznamo da smo prikupili lične informacije od osoba mlađih od 13 godina bez saglasnosti roditelja, odmah ćemo ih izbrisati.

Izmene ove politike

Možemo povremeno ažurirati ovu politiku privatnosti. Promene će biti efikasne odmah po postavljanju na našem Sajtu. Preporučujemo vam da povremeno pregledate ovu politiku kako biste ostali informisani o tome kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične informacije.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi sa ovom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na [Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.](mailto:Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.).

*Poslednje ažurirano: 2023.11.02*

Related Articles

Odricanje od odgovornosti

Politika kolačića (cookies)